lördag 28 mars 2009

Mera snö

Så har man då gått å längtat till helgen eftersom d sas att då skulle d bli varmt väder.....d har varit kallt som faan i flera dar nu.... joho hej..... vaknar 5 grader kallt å SNÖAR.... finns inte en chans att en sol ska kunna titta fram genom den mörka himlen som e här iallafall.....blääää...
Va iallafall in till stan me "Sanna" igår till terapeften från Gävle.... Lite taskiga bakknän...vilka han blistrade...lite stel rygg...vilken han körde laser på.....å spänd i nacken.....vilken han löste upp..... Kändes helt o.k faktiskt så nu kör vi väl på med fundering på start på långfredag i Östersund.
Finns funderingar på att åka in på Gamla Teatern i kväll d e A tribute to Johnny Cash där...Pratade me Bodil i gårkväll å vi bestämde att vi skulle försöka å ta oss dit.....Vi drar inga höga växlar på d eftersom vi pratat om att gå ut minst 100 gånger men aldrig kommit iväg.
Ur barnamun: Jag är bästis med en invandrare ,men jag tror inte att han vet om att han är invandrare....Jag har iallafall inte sagt något. Samuel 7 år.
Lev väl....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar