tisdag 29 september 2009

Uranfrågan igen...


Nu small d till ordentligt...Statsministern öppnar för uranbrytning i norrlands inland !!! Ingen nyhet ioförsig men d märkliga e att eftersom detta varit på tal så länge så förvånas man att d fortfarande e så otroligt många som inte förstår vad det innebär i negativ riktning. Miljöförstöringarna e totala för HELA STORSJÖBYGDEN eftersom prosessen e tänkt att vara uppepå EN ÅS !!! Vatten rinner NERÅT!!! alltså till Storsjön...DÄR TAR VI VÅRT VATTEN !!!och även angränsande län eftersom vattnet rinner ända ut till havet...Varför inte se hur resultatet blivit i Ranstad...e folk inte intresserade av å veta?...man stirrar sig blind på 400 jobb...hur jävla obildad får man egentligen vara ??? Hela byar kommer oxå att försvinna...d e miltals områden som kommer att behövas till detta idiotiska projekt... Man behöver bara gå ut en dag som denna så inser man att d finns alternativ !!! KÄRNKRAFTEN SKA INTE FINNAS KVAR !!! alltså behöver vi inget uran !!! Upp med vindsnurror... problemet e löst !!!
Tacksamt just nu e ju att priset på Uran sjunker kraftigt nu så d finns inga intressenter...vi måste hjälpas åt att se till att dom inte finns senare heller...
Lev väl.....

2 kommentarer:

  1. Bra skrivet! Nu ska vi ge kramarna på nöten så mycket som vi orkar. Bort från makten med M och Maud, så kan vi börja med avveckliing av reaktorer 2010, dagen efter valet.

    SvaraRadera
  2. Japp...vi kör så d ryker..=)

    SvaraRadera